torsdag 16 februari 2012

SKIT KUL med JÄVLA TYPER

Joo men jag tänkt ju berätta hur helbervittes trevligt de va å gå på teatern.....hää va sää vanvettit rolit! Att he kun ji aller tro..... HE VARE!!



Det börja till och med för jävla bra. HAHAHA..... (håll i dig älskling nu skvallrar jag) ... min kära make skulle ju dra kortet då vi skulle parkera och står där och släpper iväg en rökare så dimman la sig tät... i samma veva som det kommer en kvinna framför vår bil och ska också ha en lapp... ja lapp alltså parkeringslapp.

Jag höll fullständigt på dö av skratt för jag hörde ljudet där jag satt kvar i bilen och hon den stackarn gick rätt in i ridån...... kan ju tänka mig att gasmask hade suttit....

Mannen han blev så "skitis" då han upptäckte kvinnan, han trodde i sin enfald han var ensammast i hela världen där han står mitt i stan på en parkering...

så vad gör han .. jominsann han går tillbaka till bilen och låtsades leta kortet för att slippa stå där och skämmas i en doft som inte luktade rosor direkt. Medan den stackars kvinnan försöker få sig en parkeringsbiljett medan hon förmodligen håller andan så hon är svimfärdig och vad tror ni hon tänker..... kan man ju räkna ut med arslet....hehe VILKEN JÄVLA TYP! jo det tror jag hon tänker...

I alla fulla fall så då hon fått sin parkerings biljett och gått, går mannen tillbaka och drar kortet han hela tiden haft  i handen. FEGIS!! Han våga alltså inte stå för att han släpper sig offentligt.. fyy vilken jävla typ.... å han är man gift men!

Jag höll aldrig på kunna sluta skratta för jag både såg och hörde alltihopa.

Sen då vi kommer in så ska dom ha 25 spänn i garderobs avgift så han slänger fram kortet igen tack o lov utan att släppa sig men nära hjärnsläpp blev det nog istället dårå.

-Nääeee du, vi tar inte kort bara kontanter......men HALLÅ vi har inga kontanter med oss.
Vi har kört nästan fyra mil och vi har allså förbokat löst ut biljetter för 500 spänn och ska inte få gå in med ytterkläder pga. brandrisken och vi har inte 50 kr på oss.

Undrar liksom om inte alla borde gått in naken ifall det berodde på brandrisk att vi inte fick ha kläderna med oss in??? En tanke som slog mig bara....

Oh my god! Det börjar kännas lite frustrerande kan jag säga.
 Bankomat nu, men snabbt säger jag...... då, det är precis då... det händer jag tror banne mig jag ska bli religös eller nåt. Där i garderobs kön står plötsligt en av min mans gamla klasskamrater och räddar oss hon har kontanter på sig!
 AMEN HALLELUJA!

Kvällen räddad!!

 Vilken jävla typ...

Det var alltså beskrivningar av olika sorters människor i olika situationer jamen gissa om man kände igen dom det var du å du å du å jag å du... åsså grannen och jobbar kompisar åsså kamrater å ditt å datt å jaa ni fattar.

Lustigt nog så var vissa meningar som tagen ur min blogg om att man aldrig får känna sig speciell den om jag å min långliggar husvagn.... då en viss person always har gjort nåt som slår tvåhundrafemtionio ggr om.... så man liksom långsamt trampas ner i dyn.

 Fast här vare en som hade sett en elefant i sin trädgård vilken grej alltså -men hallå det var väl ingenting för grannen han hade minsann sett en flock dinosarier i sin .. HAHAHA.. Det kändes exakt som samma story. När storskrävlarn talar om......

I övrigt kan man ju alltid halvt flabba ihjäl sig åt dom som sitter och super sig dyngrak på en krog och börjar svammla -FAAN VA SNYGG DU ÄR.... åt största ruggugglan på stället och vaknar upp morron efter i hennes säng och undrar var i helsike har jag hamnat på apornas planet eller drömmer jag eller??

För att inte tala om fyllot som bjuder upp och börjar kladda och svammla och ska kyssas och hans fru sitter bredvid och blir rosenrasande vilket kvinnan påpekar ... Asch den där jävla kärringen skit i henne... du är fin du...kladd kladd ...sväng hit å dit o plötsligt ligger han rak lång på golvet....javisst är det taget ur verkligheten så det ryker .... Man känner igen det mesta....och tänk att fan va man kan skratta åt hur många jävla typer det finns.....

Ett fång rosor till showen den gjorde mig glad och lycklig.....

Asch då hittar ingen bild på rosor får duga med  röd blomsterprakt från husvanga.. som min kära vän Clarry säger....

2 kommentarer:

  1. Hahahaha...
    ja du hade då inte behövt någon teater för det stod ju din gubbe för...
    man hade som nog velat höra hennes tankar, hon som kom efter och skulle ha en parkeringslapp...
    ***gapskratt***
    Det är ju som att släppa sig i hissen och plötsligt stannar den och någon ska åka med...!!!!
    Har min Rantafar varit med om....

    Och du det där med att man måste ha kontanter till klädinlämningen, har vi också svurit över.... =(

    Tjingeling.

    SvaraRadera
  2. Haha... du gav mig verkligen ett gott skratt :)) Skulle ha varit kul och se minen på damen...
    Ibland är det befriande med riktigt rolig teater och en massa "jävla typer" - känner att jag gärna skulle se den också!
    Ha en riktigt bra helg!

    SvaraRadera

Men hellbervittes va gla ja bli att just du sa nåt! THÄNKS!