torsdag 29 mars 2012

Stryker ändå med ... so what?

Åh guu va najs, imöra är frajdej....
Helg underbara helg.

 Ser ni gubben, jag såg??


 Har beslutat att i helgen måste vi nog stanna hemma och försöka städa huset. Pliis gör så det inte är en klarblå himmel och varmt ute, för då vet jag att mina planer stuper... jag är en förfallen själ, då rycker det genast i VILL UT tarmen. Men alltså vart  f-n vart kommer allt damm ifrån? Det är liksom dammråttor och allmänt ostökigt. Någon frivillig???


 Jag hatar när inte grejerna står på plats! Jaaa jag har blitt sån, sen jag slutade med hunduppfödning. Då fick man lära sig leva med lite skit i hörnen. Men nu kan jag reta ihjäl mig på att det står grejer på disk bänken..........


Egentligen är det ju för jäkligt va, här går man å städar och skurar och dammar och fejar och till sist så stryker man med...... SUCK... thats life.

2 kommentarer:

  1. Hej Jormen..
    Skrattade när jag läste ditt inlägg för jag är ungefär likadann ha ha..
    Men du kan vara hemma och städa med gott samvete för det ska snöa och bli minusgrader på dom flesta ställen i vårt avlånga land i helgen..
    Så kör på bara och glöm inte att släcka lamporna imorgon på earth Hour..sror krawm fråm mig Night Lady

    SvaraRadera
  2. Japp,jag ser gubben! Han ser förvånad ut...kanske anar han regn så ni kan städa men vi vill ha sol och skiter i dammtussarna....så dé så ;-)
    Ha det gott,kram!

    SvaraRadera

Men hellbervittes va gla ja bli att just du sa nåt! THÄNKS!